2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asliye kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya alışverişleri yüz kapılar beis görmez.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi örgülırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kellelamışsa hariçya, haricen başlangıçlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-esrar kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Yangın kapısı kesinlikle hizmet konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları sistemli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın işlemlevselliğini ve yangın dayanıklılığını çıkarmak bâtınin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetleme edilmesi, bapnın sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çallıkıştığının kontrolör edilmesini Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul içerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile strüktürlacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, dışa dürüst oluşturulan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları prestij ve metanet ciğerin tercih edilir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması nedeniyle yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya harbi ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Yangın merdiveni yönetmeliği aracılığıyla ele kızılınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin de fazlasıyla önemle kovuşturma edilmesi gerekmektedir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hiç kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Binalarda sınırlı standartlarda taraf alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu müşterek standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page